maanantai 22. kesäkuuta 2009

Tomaattikeitto


2 porkkanaa

1 purjo

1-2 valkosipulinkynttä

2 prk tomaattimurskaa (tai 6 tomaattia kaltattuna ja pilkottuna)

1/2 dl kermaa

1 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

2 tl herbes provencale-maustetta

ripaus mustaa rouhepippuria

tuoretta pilkottua basilikaa

suolaa

Pilko porkkana ja purjo pieniksi kuutioiksi. Kuullota vihannekset oljyssä.Lisää pilkotut valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska kattilaan.

Mausta herbes provencalella ja mustapippurilla

Lisää lopuksi kerma

Tarjoa keitto patongin kanssa.

Vinkki: Voit loppuvaiheessa lisätä keittoon muutaman tuoreraviolin syöjää kohden ja keitä niitä vielä 3 min keittoliemessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti