tiistai 23. kesäkuuta 2009

Katkarapusalaatti


1 kerä jäävuorisalaattia tai rapeasalaattia

2 –3 tomaattia tai kourallinen kirsikkatomaatteja

kurkkua

1 avokado

1 pieni punasipuli

tuoretta tilliä

2 –3 kananmunaa( keitettyjä)

sulatettuja katkarapuja tai jokiravun pyrstöjä suolaliemestä noin 0,5-1 dl ruokailijaa kohden

1/2 sitruunan mehu

salaatin kastike:

1-2 prk creme fraichea

mustapippuria

suolaa

2 rkl tillisilppua

Huuhtele vihannekset huolellisesti.

Paloittele salaattiainekset.

Lado ainekset kauniisti laakealle vadille tai annoslautasilla. Laita avokadosiivujen päälle sitruunanmehua.Päällimmäiseksi salaatinkastike ja katkaravut.Pirskottele vielä myös rapujen pinnalle sitruunanmehua.

2 kommenttia:

  1. Salaatin kastike on siis vain purkki creme fraisea, johon on pistetty suolaa ja pippuria?

    VastaaPoista
  2. Kyllä, ja lisäksi hieman tillisilppua.Terveisin Lätynkääntäjä

    VastaaPoista