sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Täytetyt paprikat


5 paprikaa halkaistaan pituussuuntaan.

Täyte:

1 dl puuroriisiä

4 dl vettä

2 tomaattia

200 g jauhelihaa

1 punasipuli

1dl maissia

1,5 tl suolaa

hieman mustapippuria myllystä

( hieman chilirouhetta )

1 prk creme fraichea tai ruokakermaa

juustoraastetta

Kiehauta vesi ja keitä riisit lähes kypsiksi kannen alla miedolla lämmöllä.(noin 15 min).

Lisää joukkoon tomaattikuutiot( kaltattuna ) ,ruskistettu jauheliha ja paistettu sipuli,maissi, sekä creme fraiche.

Laita halkaistut paprikat uunipellille ja lisää niihin täyte. Pinnalle raastettua juustoa paistamisen loppuvaiheessa.

200 astetta 40 min.

Tarjoile perunasoseen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti