1.Currymarinadi broilerille:
4 tl mietoa currytahnaa tölkistä
3 tl sitruunan mehua
2 tl juoksevaa hunajaa
4 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
2.Viinimarinadi häränfileelle:
0.5dl punaviiniä
0.5 dl rypsiöjyä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tl herbes provencales maustetta
0.5 tl mustapippuria rouhittuna
3.Marinadi porsaanlihalle:
0.5 dl rypsiöljyä
3 rkl Ketjap Manis soijakastiketta
0.5 dl ketsuppia
2-3 hienonnettua valkosipulin kynttä
1 tl herbes provencales maustetta
0.5 tl rouhittua mustapippuria
Anna lihojen maustua marinadissa muovipussissa 1-2 tuntia ennen grillaamista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti