sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Grillimarinadit lihalle

1.Currymarinadi broilerille:

4 tl mietoa currytahnaa tölkistä

3 tl sitruunan mehua

2 tl juoksevaa hunajaa

4 rkl rypsiöljyä

ripaus suolaa

rouhittua mustapippuria


2.Viinimarinadi häränfileelle:

0.5dl punaviiniä

0.5 dl rypsiöjyä

3 valkosipulin kynttä hienonnettuna

1 tl herbes provencales maustetta

0.5 tl mustapippuria rouhittuna


3.Marinadi porsaanlihalle:

0.5 dl rypsiöljyä

3 rkl Ketjap Manis soijakastiketta

0.5 dl ketsuppia

2-3 hienonnettua valkosipulin kynttä

1 tl herbes provencales maustetta

0.5 tl rouhittua mustapippuria

Anna lihojen maustua marinadissa muovipussissa 1-2 tuntia ennen grillaamista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti