sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kanahampurilainen


Ainekset:

Itse tehtyjä porkkanasämpylöitä

Kanajauhelihapihvejä

Cheddarjuustoa tai aamiasjuustoa

Tomaattiviipaleita

Maustekurkkuviipaleita

Salaatinlehtiä

Ketsuppia

Hunaja-majoneesia


Pihvit:

400 g kanan jauhelihaa

1 kananmuna

1/4 tl rouhittua mustapippuria

1/2 tl suolaa

Sekoita kaikki aineksetja muotoile niistä 8 – 10 pihviä. Paista paistinpannulla molemmilta puolilta kypsiksi.


Hunaja-sinappimajoneesi:

2 dl kevytmajoneesia

3 rkl hunajaa

1 rkl dijon-sinappia

1/4 tl suolaa

rouhittua mustapippuria

Tarjoile majoneesi hampurilaisten välissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti