keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kana-tomaattikastike




450 gr kananfilesuikaleita (maustamaton)
5 kypsää tomaattia kaltattuna ja  kuutioituna
1- 2 dl vettä
1  pienehkö sipuli
10 cm purjoa
1-2 kynttä valkosipulia
suolaa
pippuria
hieman paprikamaustetta
1 rkl kanafondia
1-2 dl ruokakermaa
tuoretta basilikaa reilu kourallinen


Paista kanafileet paistinpannulla , ja mausta suolalla ja pippurilla ,sekä paprikalla.Paista toisella pannulla  öljyssä ensin  sipulit ,purjo ,ja valkosipuli pehmeiksi ,ja lisää sitten  tomaatti ,sekä kanafondi. Anna hautua n. 15-20 min ,ja hautumisen loppupuolella sekoita mukaan paistetut kananpalat ja  basilika, sekä kerma.
Tarkista lopuksi maistamalla, että maku on sopiva, ja tarjoa kastike  spagetin tai tagliatellen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti