4-6 kpl broilerin
rintafileetä
0,5 tl kuivattua rosmariinia tai tuoretta vähän reilummin
1-2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 tl kokonaista
mustapippuria
0,75 dl Extra Vergine
–oliiviöljyä
1,5 tl sitruunan
raastettua kuorta
0,5 tl suolaa
3 rkl sitruunanmehua
1 rkl tomaattisosetta
2 dl vettä
0,5 kpl Kanaliemikuutiota
0,5 dl viipaloituja, kivettömia vihreitä oliiveja
2 rkl kaprista
2 rkl persiljasilppua
Murskaa
rosmariini, valkosipulin kynnet ja mustapippurit morttelissa. Sekoita joukkoon
2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja raastettu sitruunankuori. Kääntele fileet
mausteseoksessa ja anna maustua puoli tuntia. Kuumenna loppu oliiviöljy
pannulla ja ruskista siinä broilerifileet. Sekoita sitruunamehu (mielellään
vastapuristettua), tomaattisose ja vesi keskenään ja lisää pannulle. Murenna
joukkoon liemikuutio. Hauduta broileria 20 minuuttia. Lisää oliivit ja
kaprikset. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tuoreella persiljalla. Tarjoa
broileriherkku esimerkiksi sitruunarisoton kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti