sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sitruunaisia Broilerifileitä kastikkeessa



4-6 kpl broilerin rintafileetä
0,5 tl  kuivattua rosmariinia tai tuoretta vähän reilummin
1-2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 tl  kokonaista mustapippuria
0,75 dl Extra Vergine –oliiviöljyä
1,5 tl sitruunan raastettua kuorta
0,5 tl suolaa
3 rkl sitruunanmehua
1 rkl tomaattisosetta
2 dl vettä
0,5 kpl Kanaliemikuutiota
0,5 dl  viipaloituja, kivettömia vihreitä oliiveja  
2 rkl kaprista
2 rkl persiljasilppua


Murskaa rosmariini, valkosipulin kynnet ja mustapippurit morttelissa. Sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja raastettu sitruunankuori. Kääntele fileet mausteseoksessa ja anna maustua puoli tuntia. Kuumenna loppu oliiviöljy pannulla ja ruskista siinä broilerifileet. Sekoita sitruunamehu (mielellään vastapuristettua), tomaattisose ja vesi keskenään ja lisää pannulle. Murenna joukkoon liemikuutio. Hauduta broileria 20 minuuttia. Lisää oliivit ja kaprikset. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tuoreella persiljalla. Tarjoa broileriherkku esimerkiksi sitruunarisoton kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti