4 broilerin ohutta filepihviä tai 8 broilerin sisäfilepihviä
1 dl korppujauhoja
1 dl parmesanraastetta
1/2 - 1 rkl persiljaa silputtuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
hieman mustapippuria rouheena
1 kananmuna
rypsiöljyä (johon voit lisätä hieman oivariinia) paistamiseen
Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet keskenään. Riko kananmuna erilliselle lautasella ja vatkaa sen rakenne rikki.
Pyörittele broilerinfileet ensin kananmunassa ja sitten parmesan-korppujauhoseoksessa. Paista pihvit öljyssä paistinpannulla kypsiksi molemmilta puolilta. Älä paista liian kuumalla pannulla, sillä pihvit palavat helposti.
Tarjoile raikkaan salaatin ja kermaperunalaatikon kanssa.
Voit tehdä tästä gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia korppujauhoja tai korvaamalla korppujauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.
tiistai 29. lokakuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti