tiistai 29. lokakuuta 2013

Parmesankana

4 broilerin  ohutta filepihviä tai 8  broilerin sisäfilepihviä
1 dl korppujauhoja
1 dl parmesanraastetta
1/2 - 1  rkl persiljaa silputtuna  
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
hieman mustapippuria rouheena
1 kananmuna 
rypsiöljyä (johon voit lisätä hieman oivariinia) paistamiseen

Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet  keskenään. Riko kananmuna erilliselle lautasella ja vatkaa sen rakenne rikki.
Pyörittele broilerinfileet ensin kananmunassa ja sitten parmesan-korppujauhoseoksessa. Paista pihvit öljyssä  paistinpannulla kypsiksi molemmilta puolilta. Älä paista liian kuumalla pannulla, sillä pihvit palavat helposti. 
Tarjoile raikkaan salaatin  ja kermaperunalaatikon  kanssa. 
Voit tehdä tästä gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia korppujauhoja  tai korvaamalla korppujauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti