lauantai 31. lokakuuta 2009

Makaroni-porkkanalaatikko


3 dl sarvimakaroneja
1 l vettä
1 tl suolaa

200 gr jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
1 keskikoinen puna- tai keltasipuli
1/2 tl valkopippuria jauhettuna
1 tl suolaa

2 kananmunaa
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1-2 porkkanaa hienoksi raastettuna

Lisää kiehuvaan suolalla maustettuun veteen makaronit ja keitä ne lähes kypsiksi eli vajaa 10 min.Kaada vesi pois siivilän avulla.
Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla ja lisää paistamisen loppuvaiheessa mukaan pieneksi pilkottu sipuli.Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Riko kananmunat ja sekoita joukkoon maito ja porkkanaraaste.

Sekoita kaikki aineet ja kaada ne uunivuokaan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti