torstai 27. elokuuta 2009

kantarellikastike

2 dl silputtuja ja puhdistettuja kantarelleja
2 rkl voita tai oivariinia
1 keskikokoinen mieluiten uuden sadon sipuli
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
0,5 dl hienonnettua persiljaa

Paista kantarellit teflonpaistinpannussa voissa siten ,että niistä haihtuu neste ja ne hieman ruskistuvat .Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja halutessasi myös sipulin varsi hienonnettuna.
Kuullota sipulit sienten joukossa ja lisää sitten suola ja ruokakerma. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lopuksi lisää joukkoon persiljasilppu ja tarjoile esimerkiksi grillattujen currymarinadissa marinoitujen broilerifileiden sekä uusien perunoiden kanssa .

2 kommenttia:

  1. Kantarellien tilalle voi varmaan laittaa suppilovaahveroita?

    VastaaPoista
  2. Voi laittaa, kantarelleista tulee mielestäni hieman parempi kastike. Mutta tämä on makuasia.

    VastaaPoista