keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Mansikkarahka


0,5 l tuoreita mansikoita tai pakastemansikoita
2 dl kuohukermaa tai vispikermaa
2 dl maitorahkaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Pilko tuoreet mansikat kukin noin neljään osaan. Jos käytät pakastemansikoita, pilko ne jäisinä monitoimikoneessa pieniksi .
Vaahdota vatkaimella kerma ja lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita lopuksi rahka kermavaahdon joukkoon lusikalla tai varovasti koneella.
Lisää kermavaahto-rahkaseokseen tuoreet mansikat tai pakastemansikkamurska.
Laita tarjolle pieniin annosmaljoihin ja halutessasi koristele vielä mansikoilla.

4 kommenttia:

  1. Todella hyvä mansikkarahkaohje :)

    huom: monitoimikoneessa ei kokeessa

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi. Korjasin jo virheen
    Terv: Lätynkääntäjä

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvää..varmaan mutta onko tuo ohje yhdelle vai??

    VastaaPoista
  4. Ohje on tarkoitettu jälkiruuaksi 4 hengelle, mutta jos on kova nälkä, niin kyllä sen pystyy syömään yksinkin.

    VastaaPoista