4 tomaattia kaltattuna ja kuutioituna
200 g kantarelleja
2 rkl öljyä
3 rkl hienonnettua persiljaa
3 rkl hienonnettua basilikaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
suolaa, valkopippuria
Risottopohja:
3 rkl kanafondia tai kanaliemikuutio
1 pieni sipuli hienonnettuna
300 g risottoriisiä
2 rkl öljyä
1 dl raastettua parmesan-juustoa
Kuullota kantarellit ja sipulit öljyssä,lisää joukkoon tomaattikuutiot,viini, yrtit ja ,mausteet,keitä 5 min.
Kuullota toisessa pannussa riisi tilkassa öljyä noin minuutin ajan. Lisää sekaan vesi ja kanafondi . kypsennä välillä sekoittaen noin 15 min ja lisää sitten joukkoon sieni-tomaattikastike.. kypsennä vielä noin 5-10 min.
Sekoita lopuksi parmesan-raaste risoton joukkoon. Tarkista lopuksi maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti