lauantai 11. heinäkuuta 2009

Kantarellirisotto


4 tomaattia kaltattuna ja kuutioituna

200 g kantarelleja

2 rkl öljyä

3 rkl hienonnettua persiljaa

3 rkl hienonnettua basilikaa

1 dl kuivaa valkoviiniä

suolaa, valkopippuria


Risottopohja:

1 l vettä

3 rkl kanafondia tai kanaliemikuutio

1 pieni sipuli hienonnettuna

300 g risottoriisiä

2 rkl öljyä

1 dl raastettua parmesan-juustoa

Kuullota kantarellit ja sipulit öljyssä,lisää joukkoon tomaattikuutiot,viini, yrtit ja ,mausteet,keitä 5 min.

Kuullota toisessa pannussa riisi tilkassa öljyä noin minuutin ajan. Lisää sekaan vesi ja kanafondi . kypsennä välillä sekoittaen noin 15 min ja lisää sitten joukkoon sieni-tomaattikastike.. kypsennä vielä noin 5-10 min.

Sekoita lopuksi parmesan-raaste risoton joukkoon. Tarkista lopuksi maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti